Rullegræs
Priser fra
18 webshops
Laveste pris for rullegræs inkl. fragt
Priser fra 18 webshops
Webshop
Mængde
Pris ↓
Link
HaveHandel.dk
100 m2
3.450,00 kr.
VisKøbInfo
JemogFix.dk
100 m2
3.475,00 kr.
VisKøbInfo
HomeShop.dk
100 m2
3.495,00 kr.
VisKøbInfo
Bauhaus.dk
100 m2
3.495,00 kr.
VisKøbInfo
Silvan.dk
100 m2
3.495,00 kr.
VisKøbInfo
Lundhede.com
100 m2
3.495,00 kr.
VisKøbInfo
Korsbakke.dk
100 m2
3.495,00 kr.
VisKøbInfo
GrusDirekte.dk
100 m2
3.503,12 kr.
VisKøbInfo
BygXtra.dk
100 m2
3.699,00 kr.
VisKøbInfo
Wals.dk
100 m2
3.700,00 kr.
VisKøbInfo
Plantetorvet.dk
100 m2
3.895,00 kr.
VisKøbInfo
Plantorama.dk
100 m2
3.995,00 kr.
VisKøbInfo
JespersPlanteskole.dk
100 m2
3.995,00 kr.
VisKøbInfo
DKFliser.dk
100 m2
4.814,00 kr.
VisKøbInfo
Bilka.dk
100 m2
4.995,00 kr.
VisKøbInfo
Føtex.dk
100 m2
4.995,00 kr.
VisKøbInfo
Frishop.dk
100 m2
5.700,00 kr.
VisKøbInfo
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Dette er især en mulighed hos de gængse byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Der findes forskelle i priserne på billige rullegræs alt efter hvor du handler online. Enkelte har billige priser, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du skal tænke over hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af rullegræs.
Flere byggemarkeder sælger et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot rullegræs.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du undersøge forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder sælger varer fra alverdens leverandører, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af rullegræs online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og derved har kunderne valget om at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Derved har du valget om at spare leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er små firmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du handler rullegræs online fra deres webshop.
Diverse niche webshops har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig vil du få ekstremt nyttig hjælp fra personale der er specialister i lige præcis rullegræs.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rullegræs silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af store byggeprojekter. Store opgaver behøver flere folk. Samtidig er det mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
2Der findes et bredt udvalg af guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube kan hjælpe med rigelig udbytterig information, navnligt når man benytter engelske søgeord.
3Du skal på ingen måde negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder hjelm og sko som sikring med henblik på potentielle uheld. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
4Godt forarbejde vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter strategien.
5Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt inden du påbegynder din byggeproces. Du har god gavn af at notere en enkel indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting der skal bruges, og derefter gennemgå listen, med øje for at du bliver sikker på at du har husket alt.
6Man vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit kan det vise sig uundværligt at have udstyret klar idet du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at inkludere disse omkostninger i økonomien.
7I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at projektet har positiv betydning for miljøet.
8Der præsenterer sig typisk uventede problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det er det essentielt at der er afsat god nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at have tid nok til det.
9Husk at tage til overvejelse hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du burde anskaffe hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Ifald du henter professionel hjælp anbefales det at tage imod tilbud fra flere håndværkere.
10Typisk vil det være afgørende at have lavet et regnskab for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det må være rationelt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør søge sig frem til eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
11For udendørs opgaver har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette skal du hyppigt tage et kig på vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at piske ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
12Længe før du igangsætter arbejdet er det meget essentielt at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der gælde fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
De mest populære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Masser af online varehuse tildeler nu om dage mange forskellige billige former for fragt til rullegræs. En af de mest benyttede er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Denne er jo særdeles overkommelig, samt desuden ydermere den billigste fragttype.

Du kan også afveje for og imod at vælge afsending til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtformen er ofte et hak mere omkostningsfuld, men lige så vel i høj grad smertefri for rullegræs online. Den billigste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket betinges af at du er tæt på e-handlens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på rullegræs kan være super bestemmende ifald du har behov for din pakke straks, og med det formål er det forholdsvis klogt at du finder den forventede leveringsdato ved rullegræs. En masse internet foretagender – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få pakken ordnet før de pakkeansatte drager hjemad.

Flere internet foretagender yder fragt uden beregning på rullegræs online, men undertiden er det forudsat at man køber for en bestemt sum. Alternativt skulle man foretrække den billigste metode til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Adskillige kæder frembyder afhentning hvor man handler billig rullegræs hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene yder fx afhentning af rullegræs i følgende områder:

Hobro, Lystrup, Ikast, Hvidovre, Højbjerg, Nykøbing Falster, Brabrand, Ringsted, Frederiksværk, Taastrup, Holstebro, Værløse, Greve, Nakskov, Hjørring, Aarhus, Valby, Farum, Hørsholm, Silkeborg, Aalborg, Glostrup, Jyllinge, Vanløse, Korsør, Sønderborg, Vejle, Kalundborg, Skanderborg, Næstved, Holbæk, Slagelse, Ølstykke, Birkerød, Ishøj, Struer, Rønne, Odense, Solrød Strand, København, Skive, Haslev, Kokkedal, Allerød, Stenløse, Helsingør, Brøndby, Middelfart, Esbjerg, Aabenraa, Horsens, Tilst, Haderslev, Hedehusene, Charlottenlund, Thisted, Herning, Kolding, Frederikssund, Hillerød, Albertslund, Roskilde, Ballerup, Varde, Nærum, Frederikshavn, Køge, Nyborg, Lillerød, Vallensbæk, Søborg, Grenaa, Odder, Vordingborg, Rødovre, Risskov, Randers, Svendborg, Brønshøj, Frederiksberg, Gladsaxe, Fredericia, Åbyhøj, Hedensted, Tårnby, Herlev, Lyngby, Gentofte, Viborg, Dragør, Brønderslev, Virum, Rudersdal, og Nørresundby, .

Klik-og-hent for rullegræs er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger bl.a. rullegræs tilbud og rullegræs priser. Foruden dette ser man tit netshoppere søge fx køb rullegræs, billig rullegræs og rullegræs online, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Få rabat på rullegræs

Det er efterhånden særligt smertefrit for købere at sammenholde priser på billige rullegræs online fra forskellige internet forretninger, og til gengæld har flertallet af online shops ikke kunne lade være med at trykke salgspriserne på rullegræs betragteligt, og i øvrigt love fragtfri levering.

Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at kigge forbi indtil flere internet handler efter rabatter og tilbud på rullegræs online inden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Du bør alligevel ikke glemme, at såfremt en e-forhandler forhandler billige rullegræs online på tilbud til en udsalgspris som kan virke uendeligt fordelagtig, er det mange gange være et bevis på en svindel shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af et lovbud, der skærmer folk overfor uærlige webbutikker.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at klare regningen på rullegræs over flere uger. Dette tilbydes typisk hos niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis billig rullegræs og rullegræs online. Man ser desuden typisk netshoppere søge for eksempel rullegræs priser, køb rullegræs samt rullegræs tilbud.

Kig på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot yder ret så stabile muligheder for at kontrollere adskillige aktuelle forbrugeres betragtninger og af den grund er det godt, at du ser nærmere på online forhandlerens vurderinger forud for at du bestiller billige rullegræs online.

Facebook tilbyder lignende faktisk fortræffelige muligheder for at få indtryk af e-forretningens kundefokus. Derudover ses mange butikker på nettet som gør det muligt at forfatte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tilmed burde bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige rullegræs online på en e-butik bør man for at være sikker få overblik over butikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt, særligt med de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se om e-firmaet er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er et signal om at netbutikken opretholder de officielle regler, tillige med at butikken nu og da efterses af jurister som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Dette er en god anledning til support, når du skulle få udfordringer med din handel med rullegræs. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at kunden er obs på de primære regler gældende for bestillingen af rullegræs online, fx hvilken returneringsret shoppen tilsikrer.

Derfor er det tilmed relevant, at man til enhver tid opbevarer sin e-mail kvittering, således man når som helst kan påvise bestillingen af rullegræs, hvad end man bestiller fra 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen eller Jem og Fix.

Inger gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Anna Nielsen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Christian gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Kim Møller gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en orden, der dækker kunden imod uægte online butikker. Som alternativ bør du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage omkostningerne over et længere tidsrum.
2En masse online selskaber tilbyder nu om dage diverse forskellige billige fragtmetoder til rullegræs. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig vældig ligetil, og tit endda den mest betalelige fragtmetode.
3Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det længe har været et fingerpeg om at internet forretningen følger de danske retningslinjer, samt at online forretningen jævnligt vurderes af jurister som har megen viden om bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige rullegræs i en internet virksomhed kan man ideelt set tage stilling til butikkens forretningsbetingelser.
4Nogle internet foretagender tilbyder billig fragt på rullegræs, men i de fleste tilfælde afkræver det at man shopper for et fastsat beløb. Som alternativ kan man vælge den mest betalelige leveringsløsning, som typisk vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Metoden bliver af og til endda super ligetil. Den mest betalelige form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
5Den billigste fragtmetode vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre er betinget af at du opholder dig lige ved online forhandlerens adresse. Den fragttype er super væsentlig hvis man har behov for rullegræs øjeblikkeligt. Alternativt så yder flere online shops fragtfri levering, men for det meste kræver det at der indkøbes for en bestemt sum.
6Trustpilot frembyder aldeles ærlige chancer for at kortlægge ganske mange forhenværende kunders evalueringer og på grund af dette foreslåes det, at du efterforsker online firmaets omtaler før du bestiller billige rullegræs online. Facebook resulterer i ydermere temmelig troværdige muligheder for at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed.
7Det er i dag virkelig problemfrit for enhver at søge sig frem til priser online på billige rullegræs fra diverse webbutikker, og af den grund frembyder langt de fleste internet shops fragtfri levering. Det kan dog imidlertid vise sig nyttigt at besigtige nogle internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud inden du shopper, således at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
8Leveringstiden er jo rigtig aktuel om du har behov for varerne lige om lidt, så i det øjemed er det særdeles afgørende at man tjekker den estimerede leveringsdato på rullegræs. Masser af shops på nettet giver billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren placeres inden et fastslået tidspunkt.
9Inden folk shopper billige rullegræs hos en forretning på nettet kunne man ideelt set læse forhandlerens forretningsaftale, men det er gerne ikke særlig morsomt. Ydermere er det at foretrække at man er vidende om de fundamentale forhold der indvirker på handlen med billige rullegræs online, f.eks. den returpolitik e-forretningen bruger.