Kompost
14 priser fra
9 webshops
Laveste literpris for kompost inkl. fragt
14 priser fra 9 webshops
Webshop
Producent
Pakning
Mængde
Pris
Literpris ↓
Link
HaveHandel.dk
Havehandel
1 bigbag
3.000 liter
1.595,00 kr.
0,53 kr./liter
VisKøbInfo
HaveHandel.dk
Havehandel
1 bigbag
1.000 liter
995,00 kr.
1,00 kr./liter
VisKøbInfo
HaveHandel.dk
Havehandel
1 bigbag
1.000 liter
1.045,00 kr.
1,05 kr./liter
VisKøbInfo
GrusLevering.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.179,00 kr.
1,18 kr./liter
VisKøbInfo
Grat.dk
Grat
1 bigbag
1.000 liter
1.199,00 kr.
1,20 kr./liter
VisKøbInfo
Bauhaus.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.349,00 kr.
1,35 kr./liter
VisKøbInfo
HaveGlad.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.375,00 kr.
1,38 kr./liter
VisKøbInfo
HaveGlad.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.375,00 kr.
1,38 kr./liter
VisKøbInfo
BygMax.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.378,00 kr.
1,38 kr./liter
VisKøbInfo
Havehobby.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.378,00 kr.
1,38 kr./liter
VisKøbInfo
Havehobby.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.378,00 kr.
1,38 kr./liter
VisKøbInfo
GrusDirekte.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.500,00 kr.
1,50 kr./liter
VisKøbInfo
GrusDirekte.dk
GreenBio
1 bigbag
1.000 liter
1.500,00 kr.
1,50 kr./liter
VisKøbInfo
Plantetorvet.dk
Champost
1 bigbag
900 liter
1.395,00 kr.
1,55 kr./liter
VisKøbInfo
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et stort produktudvalg, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot kompost.
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Dermed bør du handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring kompost.
Der kan være forskel på prisen på billige kompost fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på de bedste priser, og nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggekæder køber varer fra en lang række forskellige producenter, og så kan du bestille fra et stort sortiment af kompost online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og pga. det har folk adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund er det muligt at undgå fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få billigere priser.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Således bør du få en høj grad af indsigtsfuld service fra personale der er specialister i lige præcis kompost.
Størsteparten af niche netbutikker er små familiefirmaer, der typisk er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille kompost online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For byggeprojekter udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor kan du løbende undersøge vejrmeldingerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at regne når du netop er godt i gang med dit store projekt.
2Husk at overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Ifald du benytter assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at modtage uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
3Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk påklædning som arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt hvis du ikke får professionel assistance.
4Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især hvis det er større projekter. Enkelte byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig vil det vise sig hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
5Der kommer uden tvivl uventede vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og altså vil det være afgørende at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, så man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
6Husk at du kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes hvis projektet hjælper miljøet. Bidraget betinger at byggeriet påvirker planeten.
7Før du starter byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
8Du vil ikke undvære arbejdsredskaber. Tit vil det være fundamentalt at have det klar når du indleder arbejdet. Det er derudover vigtigt at påregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
9Det er værdifuldt at du har de presserende materialer disponible på forhånd inden du går i krig med byggeprocessen. Du kunne sammenfatte en hurtig liste som samler alt det du skal bruge, og så eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Forberedelse er metoden til at komme i mål med byggeriet. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din tidsplan.
11Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være en fordel at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man bør kortlægge ens omkostning ved dem én efter én.
12Der ligger rigelige mængder af guides og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube faciliterer store mængder udbytterig information, især ifald du skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er hamrende overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ultra betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Flere internet forretninger tildeler nu om dage alverdens billige fragttyper til kompost. En af favoritterne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo ultra uproblematisk, og tit tilmed den mest billige leveringstype.

Du kunne endvidere beslutte dig for at få leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig som regel en tand mere pebret, men endvidere særdeles simpel med kompost online. Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket dog betinges af at du har bopæl lige ved e-handlens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på kompost er virkelig bestemmende såfremt man har behov for dine nye varer om få sekunder, så i det øjemed er det i sandhed centralt at du undersøger den anslåede leveringstid ved kompost. Størstedelen af online outlets – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at ordren indsendes før et givent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren pakket forud for at logistikpersonalet får fri.

Flere shops på nettet sikrer levering uden gebyr på kompost online, men i mange tilfælde kun såfremt der handles for en konkret pris. I øvrigt skulle man gribe den mest prisbevidste mulighed for levering, der mange gange vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

En lang række byggemarkeder frembyder afhentning hvor man køber billig kompost på nettet men selv henter i butikken. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Silvan. De yder blandt andet klik-og-hent på kompost i disse byer:

Rudersdal, Næstved, Hjørring, Ikast, Kalundborg, Vanløse, Frederikssund, Hobro, Birkerød, Nykøbing Falster, Albertslund, Ishøj, Odder, Herning, Odense, Middelfart, Haslev, Lyngby, Brøndby, Rønne, Kolding, Horsens, Viborg, Søborg, Rødovre, Holstebro, Fredericia, Brønderslev, Ringsted, Esbjerg, Køge, Vejle, Åbyhøj, Hvidovre, Frederiksværk, Højbjerg, Brabrand, Skive, Allerød, Brønshøj, Tårnby, Vallensbæk, Gentofte, Solrød Strand, Herlev, Grenaa, Hørsholm, Randers, Holbæk, Sønderborg, Aalborg, Roskilde, Jyllinge, Hillerød, Nørresundby, Frederiksberg, Hedensted, Charlottenlund, Korsør, Glostrup, Nyborg, Vordingborg, Greve, Nakskov, Valby, Ballerup, Haderslev, Tilst, Aabenraa, Ølstykke, Virum, Silkeborg, Aarhus, Lillerød, Værløse, Dragør, Slagelse, Kokkedal, Risskov, Lystrup, Nærum, Taastrup, Stenløse, Hedehusene, Farum, København, Helsingør, Gladsaxe, Svendborg, Struer, Frederikshavn, Varde, Skanderborg, og Thisted, .

Afhentning for kompost er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved kig i søgedata er det klart, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet kompost tilbud og kompost online. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge efter fx køb kompost, kompost priser samt billig kompost, foruden de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på kompost

Det er i dag ualmindeligt gnidningsløst for købere at sammenholde priser på billige kompost online fra forskellige e-shops, og med det motiv har flere e-butikker været nødt til at nedskære udsalgspriserne på kompost markant, og endda byde på levering uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid blive lukrativt at eftergå et par forskellige shops på nettet efter rabatter og tilbud på kompost online inden du handler, så man er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Du bør alligevel være så påvagt, at hvis en netshop udbyder billige kompost online for en pris der anses for utrolig billig, bør det for det meste være et tegn på en uægte webbutik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid indbefattet af en lov, som dækker dig overfor snydagtige online selskaber.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at betale regningen på kompost over tid. Dette fås som regel hos niche webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at internetbrugere som regel leder efter bl.a. kompost priser og billig kompost. Vi ser derudover mange gange folk lede efter fx køb kompost, kompost online samt kompost tilbud.

Udforsk nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot medfører sådan set stabile muligheder for at kortlægge en lang række andre konsumenters iagttagelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer internet butikkens vurderinger inden du shopper billige kompost online.

Facebook giver dig desuden altid ærlige muligheder for at få indtryk af online firmaets troværdighed. Foruden det ses mange internet webshops hvor du kan skrive en evaluering af virksomhedens service, hvilket desuden må drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige kompost online hos en internet handler bør de sådan set sætte sig ind i dens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kan derfor være at bemærke om internet webshoppen er e-mærket, da det generelt er en tilkendegivelse af at internet shoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, samt at e-handlen af og til tilses af fagmænd der har indsigt i lovene på området.

Dette er desuden din genvej til at få bistand, såfremt du forvoldes vanskeligheder ved din shopping med kompost. For øvrigt er det prisværdigt at kunden er obs på de mest vitale vedtægter der kan influere på bestillingen af kompost online, f.eks. den returneringsret e-shoppen kører med.

I relation til det er det tillige relevant, at man permanent opbevarer ens købsbekræftelse, så man altid vil kunne dokumentere købet af kompost, uafhængig af om man shopper fra XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Stark.

Henrik M gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Niels Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Else Jørgensen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Anders gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder at granske om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det kan være en sikring om at e-handlen respekterer de officielle regler, tillige med at forretningen en gang i mellem overværes af sagkyndige som har nøje kendskab til lovgivningen. Forinden folk bestiller billige kompost på en butik kunne man reelt løbe igennem e-butikkens handelsvilkår.
2Mange online outlets frembyder efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmodeller til kompost. Et hit er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare bestillingen når du har tid. Leveringstypen er jo ret smart, samt desuden endvidere den prisbilligste leveringstype.
3Leveringstiden kan være ualmindeligt aktuel i tilfælde af at man mangler pakken med det samme, så derfor er det ganske relevant at du tjekker den anslåede leveringsdato på kompost. Adskillige e-handler frembyder billig levering på næste hverdag på masser af varer, som imidlertid er underforstået at bestillingen køres igennem tidligere end et bestemt tidspunkt.
4Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en forordning, hvilket forsvarer køber overfor snydagtige internet foretagender. Som et alternativ kan du overveje en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil dække omkostningerne over et længere tidsrum.
5Inden folk køber billige kompost i en e-forhandler burde de i reglen skimme webshoppens forretningsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende projekt. Foruden dette kan det anbefales at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale betingelser der er gældende for bestillingen af billige kompost online, f.eks. den returrettighed internet forretningen kører med.
6Trustpilot byder på helt udmærkede løsninger til at inspicere en stor portion tidligere brugeres anmeldelser og derved er det en hjælp, at du tjekker e-shoppens ratings forud for at du handler billige kompost online. Facebook genererer derudover de facto fordelagtige metoder til at få kendskab til netbutikkens kundefokus.
7Den billigste leveringstype vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens tilholdssted. Den metode til levering er ultra aktuel om man har behov for kompost straks. Alternativt så garanterer en række forretninger på nettet gratis levering, men i de fleste tilfælde kun hvis der indkøbes for en konkret pris.
8Det er ualmindeligt fleksibelt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige kompost hos diverse e-handler, og ergo tilbyder flertallet af firmaer på nettet fragt uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid være profitabelt at undersøge nogle få outlets på nettet efter tilbud før du bestiller, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
9En række online varehuse frembyder levering uden beregning på kompost, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der shoppes for et konkret beløb. Desuden kunne du snuppe den mest billige fragtløsning, hvilket gerne vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Muligheden er jævnligt omvendt virkelig smertefri. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.